Cere o oferta

Serviciile Noastre

Brodgal.ro ofera servicii de broderie computerizata la preturi atractive. Va asteptam in atelierul nostru, iar impreuna cu echipa de profesionisti suntem gata sa va oferim solutii pe masura exigentelor dumneavoastra!


Cui ne adresam?

Ne adresam tuturor companiilor care doresc sa puna elemente de branding pe diferite tipuri / materiale de tesaturi.

Putem broda pe orice tip de tesatura, dar nu recomandam orice tip de textile. Specialistii nostri va vor ajuta in selectia materialelor astfel incat sa aveti un brodaj de calitate pentru o perioada indelungata.

Ce putem Broda?

Logo-uri, embleme, texte, ecusoane, patch-uri brodate ce pot fi atasate prin coasere sau cu banda scai etc. Practic putem broda orice design.

Putem personaliza prin broderie sepci, bluze, camasi, tricouri, jachete, hanorace, salopete, uniforme, cravate, halate, lenjerii de pat, fete de masa, huse auto, rucsaci, genti, posete etc.


Pret & Livrare

Pentru fiecare solicitare primita vom oferi un pret in functie de modelul ales de client, numarul de cusaturi, tiraj.

Produselor pot fi livrate la locatia clientului sau pot fi ridicate de catre acesta din atelierul nostru. Conditiile de livrare vor fi stabilite de la inceputul colaborarii cu clientul si in functie de tipul comenzii se poate percepe o taxa de livrare.

brodgal-logo-site